Studiraj Računarstvo na Aspiri
Studiraj Računarstvo na Aspiri u Splitu
28. svibnja 2017.
Aspira Dan Karijera
Dan karijera na Visokoj školi Aspira
28. svibnja 2017.

Student Aspire u organizaciji konferencije DUMP Days

Dump Days logotip

Naši studenti, uz redovne fakultetske obaveze, imaju dovoljno vremena i za samostalno usavršavanje u područjima koja ih zanimaju. Tako naš student sportskog menadžmenta  Zvonimir Stamenov, veliki dio vremena provodi u uredu DUMP –a  to jest Udruge mladih programera. Udrugu čini dvadesetak članova, prvenstveno studenata i srednjoškolaca, koji dijele entuzijazam za različita područja tehnoloških znanosti.

Zvonimir je za Udrugu čuo kada je na poziv prijatelja otišao na cikluse koje je DUMP organizirao – Malu školu hardvera i Školu osnova programiranja koje se već skoro jedno cijelo desetljeće organiziraju na početku akademske godine, za sve one koji žele naučiti nešto više.

Kada je Udruga organizirala svoj DUMP Internship, program usavršavanja mladih u različitim područjima kao što su development, project management, dizajn, marketing i PR, multimedija i ostala; Zvonimir se prijavio, te nakon odrađenog programa postao aktivni član Udruge.

Kroz Udrugu je imao priliku sudjelovati u organizaciji različitih aktivnosti, a neke od tih aktivnosti su predavanje na Školi osnova programiranja 2015. te organiziranje Male škole Photoshopa 2016. godine.

Kako su DUMP-ove aktivnosti rasle, Udruga je krenula u organizaciju vlastite konferencije pod nazivom Dump Days. Konferencija okuplja poslodavce i studente, kako bi lakše stupili u kontakt i ostvarili suradnju. Zvonimir je ove godine sudjelovao prvenstveno kao član PR ekipe, ali kako kaže: „U DUMP-u nema stroge podjele među područjima, a kako je jedna od glavnih ideja Udruge da svi savladamo barem osnove iz svih  područjima kojima se Udruga bavi, tako jedan dan imaš priliku davati intervjue za medije, a drugi dan s multimedijalnom ekipom sastavljaš rasvjetu i provjeravaš kakva je situacija s ozvučenjem dvorane.“

Hrvatski