Stipendistica Mia Pavlinović
Aspira dodijelila stipendiju za Računarstvo na SHIFT konferenciji
8. lipnja 2017.
Raspberry Pi
Stigli su Raspberry Pi kompleti za buduće studente Računarstva na Aspiri
26. lipnja 2017.

Dođi na Otvoreni dan Računarstva u Aspiri i osvoji stipendiju vrijednu 30.000 kn

Računarstvo - Otvoreni dan - Aspira
Zbog pomicanja rokova državne mature, Otvoreni dan održati će se u četvrtak 29. lipnja 2017.

Visoka škola Aspira organizira Otvoreni dan 29.06. za sve koji se žele detaljnije informirati o novom studiju Računarstva smjer Programsko inženjerstvo.

Vještina programiranja i znanje programskih jezika danas je jako traženo na tržištu rada. Poslovi IT-u su prilika za bolju budućnost, a prema portalu MojPosao prosječna plaća programera početnika iznosi 7.500 kn. Visoka škola Aspira prepoznala je potrebu tržišta i u suradnji s poslodavcima u IT sektoru pripremila novi studij Računarstva smjer Programsko inženjerstvo koji započinje s izvođenjem ovu jesen. Studenti će imati priliku kroz vlastite projekte i stručnu praksu u tvrtkama pratiti aktualne tehnologije i trendove.

Svi zainteresirani imaju priliku 29. lipnja posjetiti Aspiru i na Otvorenim danima, kroz niz predavanja, demonstracija i radionica, upoznati se s prilikama koje im studij Računarstva pruža. U sklopu otvorenog dana organizira se i natjecanje za najatraktivniju startup ideju, a pobjednik će osvojiti stipendiju u iznosu 30.000 kn na cjelokupni iznos školarine. Kako Aspira prepoznaje trud i nagrađuje sudjelovanje, svi sudionici koji prezentiraju svoje radove na natjecanju ostvaruju pravo na stipendiju od 15.000 kn na cjelokupni iznos školarine.

Također, naši nastavnici i zaposlenici će biti na raspolaganju za sve detaljnije informacije o studijskom programu. Posjetiteljima će biti predstavljene i prostorije Aspire gdje će, ukoliko se odluče za naš studij, ugodno i kvalitetno provesti studentske dane.

Kako bi sudjelovali u natjecanju i Otvorenim danima studija Računarstva potrebno je registrirati se.

Program događanja možete preuzeti OVDJE.

Hvala Netokraciji na medijskoj podršci Otvorenog dana studija Računarstva Visoke škole Aspira.

 

Aspira - Otvoreni dan Računarstva

     

     

    Hrvatski