Otvoreni dan studija Računarstva u Splitu: Kako odabrati računarstvo kao karijeru
12. srpnja 2017.
Otvoren studij računarstva u Splitu!
18. rujna 2017.

Svečanost otvaranja studija Računarstva u Splitu 13.09.

Na Visokoj školi Aspira u srijedu, 13. rujna s početkom u 9.00 sati održat će se svečanost otvorenja studija Računarstva-Programsko inženjerstvo. U sklopu svečanosti održat će se i okrugli stol „Ljudi kao pokretač konkurentnosti hrvatske IT industrije“ na kojem će sudjelovati predstavnici IT sektora.

Doprinesite razvoju digitalne ekonomije

Organizacijom ovog okruglog stola želja je ukazati na važnost kadrova u IT industriji. Na hrvatskom su tržištu rada IT stručnjaci posebno nedostatni, a razvoj i podizanje kvalitete u digitalnoj ekonomiji ovisi upravo o njima. Studij je osmišljen u suradnji s tvrtkama i stručnjacima u IT sektoru kako bi studenti kroz vlastite projekte i praksu u tvrtkama bili sposobni pratiti trendove i brze promjene na tržištu.

Studij na Aspiri jamči vrhunsku karijeru

Cilj je novog studija Računarstva pružiti priliku studentima da stvaraju i osmišljavaju tehnologiju za unapređenje svijeta oko sebe. Učenjem najboljih praksa iz sadašnjosti pripremit će se za izazove poslova budućnosti.

Tom će se prigodom održati svečano potpisivanje Sporazuma o suradnji s renomiranim IT tvrtkama te prigodni domjenak. Radujemo se vašem dolasku!

Hrvatski