Osvoji stipendiju za studij Računarstva na Shift konferenciji
25. siječnja 2018.
Dan karijera Visoke škole Aspira
9. travnja 2018.

Nagradna igra BlockSplit

POZIV

ZA SUDJELOVANJE U NAGRADNOJ IGRI

 

Pozivaju se studenti studija Računarstva za sudjelovanje u nagradnoj igri kojom mogu osvojiti ulaznice za radionice vezane za blockchain tehnologije i kriptovalute.

Za sudjelovanje je potrebno poslati rješenje zadataka na tomislav.seser@aspira.hr, uz naslov NAGRADNA IGRA. Najbrža tri točna rješenja osvajaju ulaznice.

 ZADATAK:

U programskom jeziku po izboru (c++, c#, php i sl.), napisati funkciju koja kao ulazni parametar prima niz cijelih brojeva, a kao rezultat vraća element sa najvećim brojem ponavljanja.

 

Dodatne informacije o konferenciji:

BlockSplit je međunarodna konferencija za blockchain programere i poduzetnike. Svrha konferencije je pružanje podrške pri ulasku novih programera i poduzetnika u industriju vezanu za blockchain tehnologiju i kriptovalute.

Prvi dan konferencije je rezerviran za cjelodnevne radionice, dok je drugi dan podijeljen na dva odvojena programa, programerski i poslovni. Lokacije održavanja su Ekonomski fakultet i Hotel Split.

Datumi održavanja konferencije i radionica: 27. i 28. travnja.

Službene stranice: http://blocksplit.io

Svi studenti Računarstva imaju pravo na jednu ulaznicu za konferenciju i predavanja, dok će se tri ulaznice za radionice raspodijeliti pobjednicima ove nagradne igre. Za ulaznice se javiti na email tomislav.seser@aspira.hr ili osobno u dekanatu fakulteta (Tomislav Seser).

Hrvatski