ASPIRA TOURNAMENT – LEAGUE OF LEGENDS SPRING 2022
20. travnja 2022.
Okupili se start-up-ovci u sklopu panela “Faks up your start-up!” na Visokoj školi Aspira
26. travnja 2022.

Mislav Malenica: “Autonomni sustav promijenit će svijet: recept kako to iskoristiti”

Umjetna inteligencija do sada je bila rezervirana za znanstvenike i visoko-tehnološke tvrtke. Mislav Malenica, kao CEO Mindsmith-a, smatra kako svatko tko želi stvarati vrijednost u narednih 30 godina, mora ovladati umjetnom inteligencijom kao alatom, pa je sa svojim timom u Mindsmithu odlučio to i omogućiti.

Visoka škola Aspira, u suradnji s Mislavom i Mindsmithom, organizira ONLINE gost predavanje koje će se održati 28. travnja 2022. godine u 17:00 sati.

Okruženi smo digitalnim bankarima, učiteljima, liječnicima, a svi oni proizvod su AI tehnologije. Recept dobre upotrebe umjetne inteligencije sveden je na ljudske potrebe – intuicija i emocionalna inteligencija moraju biti smjernice da tehnologija bude pristupačnija ljudima. Tehnologija ne može osjetiti, ne može odgovoriti na emocije ljudi, ali može naučiti i razumjeti kako izvršiti uslugu prikladnu za ljudske potrebe. Upravo na ovom predavanju, Mislav će nastojati objasniti kako iskoristiti sve mogućnosti umjetne inteligencije te kako omogućiti što bolje iskustvo za korisnike.

Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, a prijaviti se možeš do 28. travnja do 12:00 sati putem prijavnice u nastavku.

 

Online predavanje: Mislav Malenica
Slažete li se da Vaše kontakt podatke proslijedimo ostalim sudionicima predavanja u svrhu umrežavanja i poslovne suradnje?
Hrvatski