Panel “Isplati li se ljetna praksa u IT-u?”
17. svibnja 2022.
Prijavi se na Aspirin Game Development Bootcamp i osvoji stipendiju za studij Računarstva!
30. kolovoza 2022.

KAKO NAPRAVITI WEB STRANICU? PRIJAVI SE NA BESPLATNI BOOTCAMP #SUMMERCODING!

Želiš naučiti kako napraviti vlastitu web stranicu ili upravljati postojećom?  Sudjeluj na Aspirinom besplatnom ljetnom Bootcampu koji će se održati od 05.07.  07.07.2022. godine u prostorima Visoke škole Aspira u Splitu (ul. Domovinskog Rata 65).

Bootcamp sastoji se od niza besplatnih predavanja i radionica na kojima ćeš naučiti sve o IT tehnologijama i steći praktična znanja potrebna za samostalnu izradu web stranica. Nakon savladavanja osnova web programiranja upoznat ćemo se i s WordPress-om, softverom koji se koristi za izradu web stranica.

Neovisno o tome jesi li početnik ili imaš prethodnog iskustva, stečena praktična znanja će ti dobro doći u tvojoj budućoj IT karijeri.

 

Raspored:

5. srpnja (DAN 1)

Uvodna teorija o tehnologijama koje će se koristiti na radionicama (HTML, CSS i JavaScript) te radionica u računalnom laboratoriju – izrada jednostavne web stranice i prikaz na lokalnom računalu.

6. srpnja (DAN 2)

Još malo teorije o razvoju HTML-a, CSS-a i JS-a, standardima i validnom kodu. Laboratorijske vježbe i rad sa FTP serverom, upload i modifikacija web stranice na serveru.

7. srpnja (DAN 3)

Osnove JavaScripta, CMS sustavi, teorija frontend-a i backend-a. Javascript radionice, upload i instalacija wordpress sustava, rad sa wordpress-om.

 

Kako bi se osigurala kvaliteta radionica i individualni pristup svakom polazniku, broj mjesta je ograničen na 20 polaznika. Voditelj Bootcampa će biti Aspirin suradnik i predavač na studiju Računarstva – Tomislav Seser.

Prijavi se odmah i rezerviraj svoje mjesto na vrijeme! Prijaviti se možeš putem PRIJAVNICE.

 

 

Hrvatski