VR Meetup: Što je sve VR?
2. prosinca 2022.
Sretan Božić i Nova 2023!
23. prosinca 2022.

Studenti Računarstva na Gamechanger konferenciji

Živimo u eri gaminga. O kakvom se fenomenu radi, najbolje svjedoči statistika, od 200 milijuna igrača u 2007. došli smo do 2,7 milijardi igrača u 2021. – uz brze trendove rasta. Niz rekordnih akvizicija u svijetu gaminga, uz početak utrke za pozicije u metaverse virtualnom prostoru koji nastaje na temelju gaminga i uloga koju ima blockchain, ubrzano donosi nove tehnološke i transformacijske zahtjeve. Zato nam svima treba promjena igre!

Kako se pridružiti velikom valu gaminga; koja su nam nova znanja potrebna, koja nam tehnologija omogućuje povezivanje s budućnošću, kako inovirati i strateški usmjeravati poslovne ciljeve, kako privući pažnju gaming zajednice, koji je novi e-commerce val, samo su neka od pitanja koja stoje pred nama. Cilj game changera je stvoriti jedinstveno okruženje koje povezuje digitalne i poslovne lidere s generacijama koje dolaze. Snažan prijenos znanja i iskustva je ideja koja ih je pokrenula. Game changer donosi dio odgovora na ključno pitanje – kako gaming perfect storm može raditi za nas?

Konferencija se održala u četvrtak, 01. prosinca u Zagrebu, a na njoj su sudjelovali i Aspirini studenti Računarstva zajedno s voditeljem studija Žarkom Nožicom.

Hrvatski