Boot camp #SummerCoding
21. lipnja 2018.
Diplomom Aspire do IT karijere – osvoji vrijednu stipendiju za studij Računarstva!
13. rujna 2018.

Prijavi se na IT challenge i osvoji stipendiju – fond 500 000 kuna

NATJEČAJ

Prijavi se na IT challenge i osvoji stipendiju – iz fonda od 500 000 kuna

Za prijavu na IT CHALLENGE ispunite prijavnicu na:
Prijava na IT CHALLENGE

Zanima vas IT sektor, moderne tehnologije i programiranje? Želite li nakon završetka studija dobiti sigurno zaposlenje i napredovati u poslu u nekoj od perspektivnih IT tvrtki u Hrvatskoj ili inozemstvu?

U tom slučaju Visoka škola Aspira je pravi izbor za vas! Bilo da ste tek maturirali, razmišljate o promjeni studija ili vam je potrebna diploma za dodatno napredovanje u karijeri Aspira vam nudi rješenje.

Osiguraj sebi sigurnu budućnost

Iskoristite priliku, prijavite se za IT CHALLENGE i osvojite vrijednu stipendiju za studij Računarstva na Aspiri. Kroz niz zanimljivih zadataka testirati ćemo informatičko znanje svim zainteresiranim kandidatima, a pet najboljih ući će u uži krug natjecanja. U sljedećem krugu natjecatelji će morati predstaviti svoje start–upove. Najbolja ideja biti će nagrađena stipendijom.

Iskoristite priliku i promijenite svoju budućnost! Budite dio Aspirine uspješne priče!

Rok za prijavu je 9. srpnja 2018., a IT CHALLENGE će se održati 10. srpnja u prostorima Visoke škole AspiraDomovinskog rata 65.

Moderan studij Računarstva kreiran u suradnji s poslodavcima

Studij Računarstva osmišljen je u suradnji s poslodavcima, a naglasak je stavljen na stjecanje praktičnog iskustva koje studentima pomaže pri budućem zaposlenju. Od početka studiranja studenti su u izravnom kontaktu s najboljim domaćim i stranim IT tvrtkama gdje odrađuju stručnu praksu. Polaznici dobivaju na korištenje modernu tehničku i računalnu opremu, a nastavu je moguće pratiti i online.

Studij je prilagođen i ljudima koji su stalno zaposleni pa se nastava odvija u popodnevnim satima, a izvanrednim studentima su omogućene individualne konzultacije uz mentorstvo. Predavači su eminentni stručnjaci iz struke, a na tjednoj bazi se održavaju zanimljive poduzetničke radionice koje pomažu studentima u razvijanju vlastitih poslovnih ideja. Uz sve to, Visoka škola Aspira ima osiguran stipendijski fond od 500 000 kuna koji omogućuje bezbrižno studiranje najtalentiranijim studentima.

Hrvatski