Dani karijera – upoznaj poslodavce, dogovori stručnu praksu!
1. veljače 2022.
Prezentacija projekta Digitalni inovacijski inkubator
25. ožujka 2022.

Dan karijera – provjerite koje panele smo vam pripremili

Dani karijera su tu, došlo je vrijeme da vam predstavimo naše paneliste! Kao što smo i obećali, pripremili smo vam tri vrhunske panel rasprave iz područja sporta, turizma, hotelijerstva i gastronomije te računarstva.
Ovi stručnjaci iz prakse nastojat će vam pružiti odgovore i dati smjernice kako svoju karijeru napraviti uspješnom, kako se kreće od dna i postepeno raste ulaganjem u znanje, obrazovanje i stjecanje iskustva.

 

Datum održavanja i teme panel rasprava:
1) Tehnološki trendovi budućnosti: Karijere i putokazi, 17.02.2022.
2) Karijera u sportu: Sprint ili maraton?, 17.02.2022.
3) Karijera kao putovanje: Odakle krenuti i gdje nas to može dovesti?, 18.02.2022.

 

  • Panel “Tehnološki trendovi budućnosti: Karijere i putokazi”

Moderator ove panel rasprave bit će Tina Tomičić iz Split Tech Cityja. Kao njezini gosti pojavit će se Anthony Lipovac (Typeqast), Mladen Maras (Span.), Mislav Malenica (CroAI/Mindsmiths) te Marin Kramarić (Smart Contract d.o.o./Blockademia).

 

  • Panel “Karijera u sportu: Maraton ili Sprint?”

Moderatorske palice prihvatit će se Ozren Maršić iz KK Split, a u raspravi će mu se pridružiti Davor Užbinac (KK Cedevita Olimpija), Dubravko Kmetović (ABA liga), Teo Čizmić (KK Split) te Vedran Šupuković (RK PPD Zagreb).

 

  • Panel “Karijera kao putovanje: Odakle krenuti i gdje nas to može dovesti?”

Maja Drviš pojavit će se u ulozi moderatora ove panel rasprave, dok će njeni gosti biti Nevena Tolanov (Terminus d.o.o.), Boris Žgomba (DMC agencija Uniline/ECTAA) te  Boris Šuljić (restoran, vinarija i hotel Boškinac).

 

Više o panelistima pronađite u fotogaleriji.

Iskoristite priliku i prijavite se za sudjelovanje!  Ukoliko niste Aspirin student, a svakako želite prisustvovati jednoj ili više panel rasprava koje organiziramo, molimo Vas da popunite prijavnicu na sljedećem linku nakon čega ćemo Vas povratno kontaktirati s pristupnim podacima na e-mail adresu koju upišete, stoga je bitno da provjerite da je adresa ispravna.

Hrvatski