MEETUP: UNIQUE DEV STORIES: A STORY OF LOW CODE PLATFORM OUTSYSTEMS BY ANTONIO BAČIĆ
17. svibnja 2023.
KAKO NAPRAVITI WEB STRANICU? PRIJAVI SE NA BESPLATNI BOOTCAMP #SUMMERCODING!
20. lipnja 2023.

ASPIRA TOURNAMENT – LEAGUE OF LEGENDS SPRING 2023

Na Veleučilištu Aspira je i ove godine održan e-sports League Of Legends turnir namijenjen za sve ljubitelje igara. U subotu, 06. svibnja, 7 timova se okupilo kako bi pokazali svoje vještine na Aspirinom, sada već tradicionalnom turniru.

Konkurencija je bila velika, a svaka ekipa je dala svoj doprinos uspjehu turnira i ostavila upečatljiv dojam. Online prijenos, za koji su zaslužni Aspirini studenti Računarstva, omogućio je gledateljima da prate turnir u stvarnom vremenu osiguravajući da nitko ne propusti trenutke intenzivnog natjecanja timova. Zalogaje za sve sudionike u pauzi između grupne faze i playoff-a, osigurali su studenti Gastronomije pod vodstvom chefa Nikše Bobana.

Prvoplasirani tim, nagrađen je školarinom za studij Računarstva u vrijednosti od 6.636,14 eura (50.000,00 kn). Uz školarinu, pobjedničkoj ekipi predstavljena je uzbudljiva rafting avantura koja je osigurana od strane sponzora Cetina Tours. Ekipa koja je zauzela drugo mjesto osigurala je zasluženu školarinu za studij Računarstva u iznosu od 3.318,07 eura (25.000,00 kn), dok će visokokvalitetnim miševima unaprijediti svoja buduća gaming iskustva. Tim koji je zauzeo treće mjesto, osim osvojene školarine za studij Računarstva u vrijednosti 1.990,84 eura (15.000,00 kn), dobio je priliku upustiti se u IoT svijet s Raspberry Pi alatom koji je omogućio naš sponzor Galago.

League Of Legends turnir nezaboravno je iskustvo za sve uključene, čemu su dodatno pridonijeli sponzori koji su predstavljali jednu od ključnih uloga. Podrška i entuzijazam sponzora Cetine Tours i Galaga, bili su od iznimne važnosti za stvaranje nevjerojatne atmosfere tijekom turnira.

Premda je ovogodišnji turnir tek završio, sljedeće okupljanje talentiranih timova i strastvenih igrača  već je u planu.

Fotogaleriju drugog Aspirinog League Of Legends turnira možete pogledati u nastavku.

Hrvatski